Sunday, March 27, 2011

huhu..nak tuka style..

plizzz bg pndangan u all kalo sy tuka tulisan jd bese je camni..
ok x eyh..xkcik besa lg..hehe..hope u all leh fham pe yg sy nak
sampai kan..sy juz nak bkongsi..tlong komen pe yg kurang..
yeh..sy akn bg yg tebaik utk u all..sowie kalo susahkan u all
sbelom ni..=) time kasih kat cik nana..tolong komen pe yg
kurang g k..trimas u all..hehe..

20 comments:

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

BARULAH SENANG AKK NAK BACA, FAHAM N NAK KOMEN..HEHEH NAK BACA PUN JIMAT MASA...APAPUN..TERUSKAN USAHAL..BELAJAR N ETRUS BELAJAR..K..

aSiMiRa.aSiM said...

hahaha..yea..tp x style2 cam dlu g..=p bia la simply..janji ad owg nak komen..huhu..

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

yang penting kena rajin komen blog org lain gak..baru deorg akan komen adik balik...k..

Alya ✿ said...

hihihi..yeap, rasanya lagi elok kalo pakai tulisan cmni, kalo tulisan besa kecik tu kadang2 ada org yg ta suka nak baca..nmpk mcm semak.. :)

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

tahupun..lg satu..tukar la background warna cerah sikit ke...sebb mcm kelam la...erm, tu idea akk la...

aSiMiRa.aSiM said...

hehe..thanks u all..u all sgt2 mmbntu..=)

Cik Yana said...

Tulisan camni la senang nak bace. Cik Yana kadang2 pening baca kecik besar kecik besar. Satu lagi kalau yang eja macam pelat tu. Tapi tengok sini tak pelat, bagus :)

Entry terkini: Panas: Mereka dicekup dalam kegelapan ketika Earth Hour :)

cinta nabella said...

senang baca la law mcm nie un ..
pape pun dh oke ni .. :)

aSiMiRa.aSiM said...

haha..trimas u all..sy akn skong awk sume..=)

uncle said...

feedback dari mereka semua amat bagus....betul kan?tulisan amat simple jika betul caranya boleh memikat hihihihi ...satu lagi bahasa pelat ..mmg sangat tisak sesuai ..google tima dia nak crawling amat cemuih bila terkeluar bahasa yang bukan-bukan ihihihi se eloknya bahasa standard tu dalam linkungan 80 percent k ?

aSiMiRa.aSiM said...

hehehe..ok..pasni jge bhse,,tq uncle..sy cube ubah..n thanks sgt bab uncle sy punye blog ad kmajuan..=)

Nizatul Liana said...

hehehe!! tulisan mcm ni senang nk phm.. ngee~~

aSiMiRa.aSiM said...

hahaha..thanks..ok sy tros kn style camni..hehe..

cik zureen said...

ha.. btol3.. tak yah buat page serabut sgt.. n jgn bg blog berat.. nnt susah org nak blogwalking syg...

aSiMiRa.aSiM said...

hehe..stkat ni sume ok x..?

Nyze 二ザ Crazee said...

much better. but if boleh, jangan banyak shortform ok? >__<

i am S!L4H.. said...

buat la komen popup. jimat mase klik. line yg slow pon senang sket nk load.

aSiMiRa.aSiM said...

hehehe..thanks sgt2..saye baru sminggu..so banyak yg saye blajar dr u all semua..thanks..=)

i am S!L4H.. said...

owh yeke. hehe . welcome to blogger world. hepy2 blogging~~~
btol la kate komen kt ats2 ni, kt entry jgn gune bhase sms. err bkn jangan. kurangkan. heeee

(^-^)v

aSiMiRa.aSiM said...

hehehe..ok sy akn baiki..tq silah..=) sume warge2 blogger baek tau..huhu..suke ngan u all..=)