Saturday, April 02, 2011

Belajar menaip jom..

Hai kawan2 ku semua..saya xpenah sangka boleh
pergi sejauh ini dalam dunia blog..tanpa awak sume
siapa lah saya..terima kasih u all..saya akan cuba yg
terbaik lagi untuk kongsi dengan u all..=) saya nak
kongsi dengan u all satu software untuk belajar menaip..
blogger2 semua mesti hebat menaip tapi xsalah pun
kite belajar cara menaip..(saya da cuba tp menaip
belum ikot pun ape die aja..)..hahaha..tapi sy rase
sangat2 membantu software ni sebab die boleh ukur
kemahiran kita menaip dan dikira dalam p.s.m..u all
boleh explore dan dia ajar kite dengan cara yg sangat
menarik..sile la donlod software di sini..typing master..
masa nak install unconnect internet dulu tau..n u all tau
kan sume ni free untuk u all..hehe..study smart..=)


8 comments:

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

k..nanti akk nak try gak la..tapi..rasa2 nye..akk da laju gak menaip nie....heheh tapi still kna tgk keyboard lagi la....huhuhu

khairul akmal azman said...

hehe.
nak jd typing yg laju la..hehe

aSiMiRa.aSiM said...

kak nana : hehehe..sy mnaip lmbap lg..hahaha..tgok keyboard 2 wajib..xmhir lgsg..hahaha..mnaip pn kai 2 je jarii..=p

azman : mende ni bagos die aja kdudukan tgn kite camne kat keyboard..haha..sy baja cket2 je..=p tp da ad software ni xrugi pn..hehe..

nuriz said...

dah install dulu, memang best le masa buat latihan hehe

cik nurussalwa said...

xsangka ada software ni..
hehe~

neway, tQ sebab singgh blog sy.

join kontest jum :)

aSiMiRa.aSiM said...

nuriz : hahaha..bes kan wat ltihan die..ksyuk je baja..lg2 kite ni xgeti naip..hahaha..

nurulsalwa : kot salwa nak amek je la..pree je..hehe..hope leh pat bkongsi mklumat..t sy skodeng blog salwa..=)

sha said...

nak cuba jugak la..

sha menaip lambat sebab terlari satu jarak ke kanan. besar kemungkinan sha ni menulis pun akan pusingkan paper 90 darjah.. jadi tulis senget, tulisan tak senget.

macammana la nak baikkan semula ni?kena centerkan balik..

aSiMiRa.aSiM said...

hehehe..software ni aja kite care menaip ngan betul..kdudukan bdan..kdudukan jari gak..sha cbe la amek software ni..=)