Tuesday, April 12, 2011

Kasi potong..

U all nak x satu software yg boleh potong mp3 u all
jadi g pendek..macam2 u all boleh wat..boleh wat
ringtone utk fon u all yang canggih manggih tu..haha..
u all nak guna utk wat video pon boleh..potong2 lagu
yg u all suka pastu masok kan dalam video yg u all nak
buat..hope software ni berguna..kalau u all nak boleh
download kat sini..free mp3 cutter..hope berguna utk
u all..=) terima kasih pada follower saya..tanpe u all xde
makne pon blog ni kan..ni antara follower yg bagos2..
1. silah ( blogger hebat )
2. wawa ( peramah )
3. fira ( best jd kawan )
4. shida ( blog biru -biru kaler ok- )
5. jo ( pakar bab komputer )


semua rakan2 mmg hebat..tanpa anda siapa la saya..
jom serbu blog2 ni ramai2..haha..berguna ke x eyh isi2 
dalam blog ni utk u all eyh..?

11 comments:

Miss Fyra said...

haha ad nama fira la, wahhh terima kasih asim, malu malu :)

aSiMiRa.aSiM said...

hahaha..asim mmg free promote..smoge ramai datang blog fira..=)

Miss Fyra said...

hehe okay2, haha yelah asim ye :)

aSiMiRa.aSiM said...

huhu..da ramai t igt2 kat kite ni..=p same2 share..fira patot ny asim promote dulu g..maaf tau..=)

Miss Fyra said...

mana boleh lupa, member baik cam asim nie, hehe eh eh xpew2, xda hal la

Miz Novexx said...

dah try mp3 cutter tuh, best giler sebab boleh bwat ringtone sndiri.... oo yeay!!! heheh

aSiMiRa.aSiM said...

fira : hahaha..tq tau..2 la bes blogging bila jumpe kengkawan yg baik hati..tq sudi jadi kwn..=)

miss : fon sy xcanggih..tp mmg bgune sgt kan software ni kalo nk ptong pape..haha..bes je..

i am S!L4H.. said...

asim. sy pakai mp3 direct cut. hee

asim. malu la tulih name silah cmtu. adehh x hebat pon. =.=

aSiMiRa.aSiM said...

hahaha..silah ni..saje je kongsi kwn ngan follower2 laen..hehe..sile bagi cadangan software2 yg bes untuk u all pakai..=)

Nurfarahana Abdul Aziz said...

nak tanya, kalau software yang tukar mp3 jadi minus one ada tak ek?

aSiMiRa.aSiM said...

hahaha..farah penah denga ke..?asim xpnah pn cek software 2..kalo ade asim bitau..=)