Thursday, April 14, 2011

Style yg baru..


Hai u all..maaf pada kawan2 hari ni langsung x balas
kunjungan u all..maaf kan saya..sibok kerje..n buat
sedikit perubahan pada blog ni..hehe..

Nak tau x ape yg buat sy gembira sangat hari ni..baru
je nak genap 4 minggu..tapi sy xpernah sangke dapat
follower yg ke 444 hari ni..lawa kan nombor tu..haha..
terima kasih pada yg sudi follow saya..

Sebenar nya blog ni x la seberape sangat..memang dah
terbukti tanpa u all semua siapa la diri sy ni..saya akan
terus berbakti beri yg terbaik utk u all..

Terima kasih x terhingge kepada semua sahabat2 blog..
boleh x u all tolong komen style baru sy ni..kalau ada
lagi kekurangan..berat sangat ke blog ni..komen u all
semua saya amat hargai..

Bile pree saya mesti serbu blog u all..slamat berkenalan
n jelajah la blog ni..saya akan sedia membantu u all..=)

p/s : masih terkial2 dalam dunia blog ni..sesiape yg larat
sudi2 dukung baby banyak cakap ni..=p

- Gamba pergi temuduge kerja dulu..hahaha -

12 comments:

adwafarahin said...

hahah dukung ye? smlm suh pimpin je?

haha

blog x berat ok sgt dah nie :)

aSiMiRa.aSiM said...

hahaha..ngengade kan..=p thanks adwa..tp xyah la dukong baby ni da bsa..hehe..

cinta nabella said...

comel-2 picha tuh ..ngee~ SMILE=)

Nonie said...

hehe..ske wrna biru kt blog asim...
rsa ketenangan =)

Shahirah Zainol said...

weh cuak x temuduga? hehe

cheqwa said...

congrates,no yg cantik.444 follower pada mggu ke4.haha.ceciter ceciter asim wat cane bg follower rmai??haha.papon,cheqwa tetap support asim! :)

i am S!L4H.. said...

meh nk buh dlm troli baby. x larat nk dukung cmnih. haha

Fantastic Ajane said...

comel ja muka tu... hehehhe.. neway suka layout sejuk2 ni.. heheheh

aSiMiRa.aSiM said...

fara : hahaha..cumey ke..?mase 2 cuak nak g tmuduge..tapi abah kate xyah bawak pape g tnjuk muke je..las2 kene ujian..padan muke asim..=p

nonie : tapi still xtrator lagi..nak same ngan ckg wan..die merah asim biru..hahaha..

shahirah : ni temuduge olok2 boleh la..kot tol2 mesti cuak giler ny..hahaha..

cheqwa : haha..asim mesre alam kot..tapi dun waorry..kite kan geng..slalu keep in touch jom..=)

silah : xyah la kai troli malu je..kai bakol supe maket ckup..hahaha..

ajane : haha..yeke cute..tapi skema..almaklum la g temuduge..da balek temuduge jd yg asal balik..=p

i am S!L4H.. said...

haha bakul tu kang patoh. lg malu. t'golek2 plak kang. hahaha

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

wah..mengalahkan follower akk...but akak lebih sukakan pandangan n komen2 dr sahabat blog..hehehe yang penting, ada org suka dgn blog kiter...

aSiMiRa.aSiM said...

silah : hahaha..tol gak tu kan..lagi2 baby ni da besa..hahaha..sy akn follow blakang senior2 cam silah..hehe..

kak nana : thanks akk..hehe..sy byk denga nasihat akak,,skang pn da xwat glap2 g kan..=)