Sunday, April 17, 2011

Trend header 3D..


Siapa yg rase header kat atas ni gempak turun tangan..haha..
macam kat skola plak..u all test tengok gamba mamat yg kat
atas ni..macho x..?=p kalo u all nak berkenalan ngan blogger
hebat ni mmg xde hal..memang friendly sangat2..

Eeh..terlari tajok plak..sebenar ny saya wat entry baru ni atas
permintaan sahabat sejati sy ckg wan..die ajak sy berkongsi
ngan u all software utk buat header macam yg ade kat atas ni..
saya bagi u all free je jom..

Kalau u all nak tahu software ni name die xara 3D 6..kalau u
all nak software ni sile la download kat cni..xara 3D 6..mmg
xrugi kalau u all ade software ni..sebab dis software juga dpt
digunakan untuk buat banner yg hebat..

tapi saya mohon maaf sebab mmg sy belum mahir gune kan
xara ni so xdapat nak wat tutor..tapi u all nak jugak tunjuk
ajar..no hal..mamat macho kat header tu sudi membantu u all..
hehe..serius die memang baik..ckg wan ni bagi saya antara
blogger terhebat spanjang zaman..(yes da promote ckg wan..)
hahaha..

U all rase header tu hebat..?sila la ambil n explore software
ni..kalau xreti jom kite tanye sifu kite ckg wan..die sentiase
sedia membantu anda..hehe..dijamin..=p

p/s : nak tengok blogger yg dapat hasil tangan beliau..boleh
skodeng2 blog diorang ni..(akak..)nonie ngan iema..chill..=)

10 comments:

NARDtheNERD said...

pakai adobe pun senang..hee
:)

NURUL NAJWA said...

macam kenal header 2!! :D

aSiMiRa.aSiM said...

nard : hahaha..adobe pun snang..tapi tlisan 3d 2 ssah nak wat..sy xgeti pon..haha..

najwa : eeh..najwa knal ke..?nak bkenalan ngan die asim leh tlog..ncem kan mamat 2..hahaha..kembang la idong ckg najwa 2..=p

wan_cikgumuzik said...

alarrhhhh... cikgu dh keanai laa najwa tuhhh... hahahha.. thanks pronot cikgu dlm entri nihh.. haha

Fantastic Ajane said...

ari tuada sembang dgn cikgu wan.. tp xara ni akak x reti buat la asim..:)

aSiMiRa.aSiM said...

ckg wan : hahaha..sy da tau da ckg..die kan geng kite gak..haha..ckg sahabat sy..entry camni pn bese2 je..=)

ajane : haha..sy pun xgeti gune kak..hahaha..lgsg xgeti..yg geti hye ckg wan sorang je..=p lawa kan ckg wan buat..hehe..

| gad1s s0ypans | said...

hehehe....
kreatif bt0l yep....
g0od j0b....

(=

eka said...

eka msh dalam percubaan gne xara 3d..hik3

aSiMiRa.aSiM said...

gadis sopan : hahaha..bkan sy yg wat header 2..tolong bagi software je..=p

eka : hehehe..kalo eka nak tahu lbih mndalam test tye ckg wan..die hebat gune xara 3d..asim kagom tengok die..hehe..

cunndaa said...

akak mintak izin donlod 3D ni stlh di cadangkan oleh cikgu muzik...

akak amek ye dik asim