Saturday, June 04, 2011

Lama dah tak buat..betul..

Apa yang lama dah saya tak buat..?ha..belum taubat buat lagi pun..
eeh..saya tak buat benda-benda haram tu..ni ha saya nak bagi u all
sesuatu yang dah lama saya tak buat..header free untuk kengkawan
blogger..sebelum ni saya kurang sihat sikit..maaf tau memang penat
diorang ni tunggu header..kecian kat diorang..

Jom kita tengok header untuk sahabat saya yang sangat la penyabar
tunggu header dari saya..harap kerja tangan saya hari ni tak kecewa
kan diorang semua..


Header untuk fyna..


Header untuk amoy..


Header untuk cik teddy..


Header untuk kak nana..

Apa pendapat u all dengan kerja tangan saya..tolong la komen sebab
nanti saya dapat hasil kan yang lebih baik..untuk u all jugak coz saya
bagi percuma aje..banyak design saya yang macam style budak kan..
tapi u all setuju tak saya bagi header percuma..bukan ape..sedih bila
cara saya kene gelak..

Saya tak pernah ada niat lain buat header free ni..saya tak mintak ape
pun dari u all macam buat entry ke..mintak ambil banner ke..mintak
bayaran pun tak perlu kot..lain la u all nak buat semua tu ikhlas untuk
saya..haha..ikhlas ke berbayar lagi mahal..?eeh..sah-sah la kan bayar
lagi mahal..hehe..

Tapi jangan tau tak tempah header dari orang lain..header saya hanya
simple saya buat untuk suka-suka je..ramai lagi yang buat header jauh
lagi hebat dari saya..saya pun ada sifu dalam dunia blog ni..u all nak
saya buat tutor for header..?

p/s : nak tutor photoshop..jumpe bro stylo ni..apit..sahabat baik..pasal
blog pun dia tau..tak caye..?mantap woo..

76 comments:

Lieyda said...

wahh cantek dah tu.nape lida xtau pun asim wt benda ni.free ke? hehe

aSiMiRa.aSiM said...

lieyda :

hahahaha..sebab..asim dah lame tak buat mende ni..slalu ny ag rabu ngan sabtu asim memang buat header free..nak ke..?

Nur Edrina said...

wahh~ asim ! TQVM !! suka3 ~
tak suruh pun letak pix Dafi, tapi Asim letak .. memang kawan yang memahami lahh ! thanx taw .. (^^,)

*fina guna header neyh bila dah tukar template blog nanti :)

http://edrina-dafinites94.blogspot.com

abang.azizi said...

biar la orang nak cakap pe pun.. janji buat dengan ikhlas.. xdapat nak puaskan hati semua orang.. :)

Libragurlz said...

awesome!! cantik plus comel sngt header2 tu.. hebat lah abg nie.. :D

Si Rabun said...

wah! cantik header.. :)

kiwi said...

cantik2 la! buatkan kiwi satu boleh? :P

aSiMiRa.aSiM said...

Nur Edrina :

hahahaha..asim mesti la paham..pastu wat fyna tertunggu asim kene la balas ngan hasil tangan yang ok..hehe..smoge fyna epy ngan header baru fyna..=)

aSiMiRa.aSiM said...

abang azizi :

hehe..bagus la zizi..memahami..asim memang nak jadi diri sendiri pun..hope ramai yang selesa..aah la..diela asim da wat kan header..zizi bila pulak..?hehe..

aSiMiRa.aSiM said...

libragurlz :

hahaha..abang wat simple je..da asah2 cket tu yg ok..tapi xlah hebat mane..abg wat narny saje tok cantik kan blog kwn2..hehe..libra nak..?

aSiMiRa.aSiM said...

si rabun :

hehe..xde la awk..simple je saya buat..ramai yg g ok..ni pun xkretip sangat..time kaseh tau..=)

aSiMiRa.aSiM said...

kiwi :

hahaha..boleh la kiwi..asim xde hal..janji name sahabat..ok la tu..hehe..kot nak bagi la asim gamba..=)

abang.azizi said...

hahaha.. ntah la.. xpela.. ramai yang mintakkan asim buatkan header untuk diorang.. lgpun zizi bukan aktif sangat blogging.. hehe..

Nur Edrina said...

memang hepy pun .. :)
btw, Fina ada tag Asim join contest . check okey ?? :)

http://edrina-dafinites94.blogspot.com/2011/06/kami-kaki-blogging-contest.html

Amira Chan said...

rajin wat header :)

| princess SchaBieber | said...

kalau scha nak boley tak ? :)

NURAMOY AKA AMOI said...

wahh dah siap..chantek2..kalau asim nak uat tutor untuk uat header boleh jugak..hee nty leh belajar2 buat sendiri..thanks taw asim..

BUNGA said...

cantik :)

amiraliyana said...

nak tempah jugak boleh? hehe

Wan Sandx said...

Agak2 boleh x wat kan header untuk sandx.....kat blog tu pon sandx wat sendiri...tp tngok design yg ko buat....perghh kelas jugak...hehehe

Izbeta Shyah said...

pergh, yang ada gitar tu smart....

aku pon tak reti buat header sangat. tengok kau punya design ni, err jeles kejap, ahahaha

aSiMiRa.aSiM said...

abang azizi :

hahaha..kot zizi nak cakap je la..mane tau t jadi lagi smangat blogging..hehe..asim wat bile asim pree je..=)

aSiMiRa.aSiM said...

Nur Edrina :

hahaha..bagus ny sahabat asim ni epy..eeh kene tag..hahaha..kot asim pree asim join eyh..=) thanks fyna..

aSiMiRa.aSiM said...

Amira Chan :

hehe..sy wat header simple je amira..nak ke..?hehehe..mmg sblom ni slalu buat..skang je jrang bab xchat..

aSiMiRa.aSiM said...

princess schabieber :

hahaha..scha ni biar betul..=p mesti la boleh..asim sudi buat kan..bagi gambar pe yg scha suke..bitau asim nak wat camne..asim wat kan lawa2..=)

aSiMiRa.aSiM said...

nuramoy aka amoy :

hahaha..bagus la amoy suke..hope amoy puas hati..t asim pree asim wat kan tutor plak eyh..=) smoge epy ngan header baru..hehe..

aSiMiRa.aSiM said...

bunga :

time kaseh tau bunga..asim wat simple je..=) asim akan wat g ok lepas2 ni..hehe..thanks..

aSiMiRa.aSiM said...

amiraliyana :

hehe..mesti la boleh..liyana bagi gambar..t asim buat kan eyh lawa2..=) thanks bg asim kepercayaan..

aSiMiRa.aSiM said...

wan sandx :

haha..boleh bro..asim xde hal..nak wat yg ade gamba ke camne..?asim wat style 3d eyh..hope ade yg bro bkenan..=)

aSiMiRa.aSiM said...

izbeta shyah :

haha..header pree ni ape2 pun bleh dpat..kalo ko nak cakap je aku buat kan satu untuk iz..=) xde hal punya..g pn ko kan sahabat..

Cik.Tedy said...

tq tq n tq asim... i like it!!!heheh...=D

aSiMiRa.aSiM said...

cik tedy :

hahaha..bagus la cik tedy suke..test pakai..sesuai tak eyh..?hehe..smoge epy slalu..=)

tia siwon said...

salam asim . cantik lah header2 tuh . huhu . buatkan untuk Tia satu boleh tak ? haha :)

Miss Shikio said...

rindu blog ni!

wahahah~ rindu jugak kat semut

semut semakin mantap!! :p

ABU said...

header free bagi bagi kat orng? wah..aku pun nak jugak la..akudah la tak de header..

betul ke ni free.. buat la tuk aku jugak..hahaha

Scya Lollita said...

FUYSSSIOOOOOO .
cik scya pun pena watt header utk mber tp bese jeh ta cntek pown hehe

Lieyda said...

asim,nk lerr.hehe

aSiMiRa.aSiM said...

tia siwon :

hahaha..asim wat simple je..nak ke..?asim xde hal punya..bg la gambar..pastu t asim wat kan header..=)

aSiMiRa.aSiM said...

miss shikio :

hahaha..lame giler xjumpe panda ni..panda da masuk uitm la kate kan..jadi sister bear la nanti sane..hehe..=)

aSiMiRa.aSiM said...

abu :

hahaha..aku xde hal..lagi2 ko pun sempoi..bagi la aku gambar..aku buat kan..ok x..?hehe..

aSiMiRa.aSiM said...

scya lollita :

hebat la tu pandai buat header..jom la kongsi ilmu..asim leh ajar kan pe yg asim tau..hehe..asim pn xkretip sangat..hehe..

aSiMiRa.aSiM said...

lieyda :

hahaha..nak header..meh bagi gambar..asim buat kan jom..=)

asfz lily said...

canteknya header2 ni..watla tok asfz satu..hik3x

aSiMiRa.aSiM said...

asfz lily :

hahaha..mesti la boleh..ape xboleh plak..asfz bagi gambar..t asim wat kan kiut2..hehe..

Noor Anis said...

eh2,,,canteknyer...

elynn aiza ♥ said...

waaaa canteknye hasil krje asimira.. ;)btw, fllow u back.. ;)

aSiMiRa.aSiM said...

noor anis :

hahaha..anis ni..nak ek..?asim wat header free je anis..simple gak..xde hebat mane..thanks tau..=)

aSiMiRa.aSiM said...

elynn aiza :

hehe..time kaseh sgt2 lin..asim xkretip mane pun..wat simple2..tapi syukur ade yg suke..thanks tau lin..=)

abang.azizi said...

xpela.. nanti kalau zizi nak asim buatkan header, zizi bgtau k.. hehe..

diana said...

lawa nya..
free ke??
kalau akak,dah lama akak mintak duit..
wakakak

aSiMiRa.aSiM said...

abang azizi :

hahaha..ok azizi yang penting kite geng kan..xde hal la pasal header tu zizi..hehe..janji jage si adiela tu..=p

aSiMiRa.aSiM said...

diana :

hehehe..asim dulu ade gak mintak duet..tapi..asim xdapat kepuasan dari tu..so asim jadi diri sendiri..buat header pun ble pree je diana..=)

laskar pelangi said...

pewit!

aSiMiRa.aSiM said...

laskar pelangi :

hehe..pewit pe nye awak..?hahaha..

abang.azizi said...

haha.. tau xpe.. asim pun jaga awek asim baik2 k.. hehe..

Wan Sandx said...

ok jerk....3d ke cemana ke....hehehe

NURAMOY AKA AMOI said...

sangat puas hati chantek..kan ad owg puji header yg ad gitar 2 chantek hehehe..=)

aSiMiRa.aSiM said...

abang azizi :

hahaha..mesti la asim jage..kite same2 penyayang kan..haha..tapi gile la kalo zizi kawen xkan asim nak g sane plak..haha..

aSiMiRa.aSiM said...

wan sandyx :

hehe..t asim pree asim dtg sane eyh..=) tengok pe yg sesuai..slamat bsahabat sandyx..

aSiMiRa.aSiM said...

nuramoy aka amoy :

hahaha..bagus la camtu..memang ramai suke gitar..seb baik amoy mintak..haha..tapi asim bagi gitar yg lain..hehe..maaf tau..

Izbeta Shyah said...

ehehehe, awwww, malu malu.. wew, kalau mintak idea boleh dapat pree tak.? ehehehe :p

NURAMOY AKA AMOI said...

x pew2..chantek jugak 2 ;p

NUR AIN AZMAN said...

wahhhhh!! cantik hasil kerja kamu
good, keep it up
:)

follow me back
^________________^

aSiMiRa.aSiM said...

~izbeta shyah~

hahahaha..kalo iz nak mintak idea asim g xde hal..hahaha..nak wat header camne cakap je..asim bleh tlong iz gak..haha..kite kan geng..

aSiMiRa.aSiM said...

~nuramoy aka amoy~

hahaha..amoy kan sahaabt..asim xde hal..cuma asim wat bile asim pree..asim xkeja pape pun..bak kate amoy ikhlas blogging kan..=)

aSiMiRa.aSiM said...

~nur ain azman~

hehe..asim wat simple je ain..thanks atas sokongan ain..=) asim akan follow balik..ye la siap komen..hehe..nampak ikhlas dtg blog asim..thanks..=)

Cik Azizah said...

nak jugak..mmg cool habis header tu..tapi emm nak suh wat gane eh...hehe suka ti asim lah..

aSiMiRa.aSiM said...

~cik azizah~

hahaha..akak bagi gambar kat emel asim nak tak..?hehe..t asim buat kan bile pree..=)

Papa Mifz said...

wah buat header free...pemurah sungguh....

aSiMiRa.aSiM said...

~papa mifz~

hehe..asim buat untuk hepy2 papa..memang zaman semua perlu kan duit tapi..entah la..selese jadi diri sendiri..

dill said...

jenguk asim :)

dill.

aSiMiRa.aSiM said...

~dill~

hehe..thanks akk singgah blog sy ni..=)

abang.azizi said...

haha.. xpela.. kalau kawen, kalau ada rezeki blh je dtg.. hehe.. :)

aSiMiRa.aSiM said...

~abang azizi~

hahaha..jaoh tu zizi..camne asim nak g sane zi..hahaha..jaoh giler..=p

abang.azizi said...

haha.. xpela.. mana tau tba2 btol2 dpt dtg time zizi nk kwen ngn diela kn.. hehe..

aSiMiRa.aSiM said...

~abang azizi~

hahahaha..doa kan la..asim tingin tau nak g sane zizi..kite kan sahabat..hehe..asim sentiase doa kan kbhagiaan zizi..kite same2 jage jom..bes ade geng camni..hehe..