Wednesday, May 25, 2011

Biru punya GOM player..


Pernah u all tengok tapak kaki ni..?siape punya..OMG oren sangat..
tipu la kan kalau kita kata kita semua suka kaler warna oren..haha..
tapi oren lambang keceriaan..tapak kaki ni adalah software yg selalu
diguna kan untuk layan video dalam lappy..u all punya lappy ada tak
GOM player ni..?

GOM player guna untuk u all tengok cerita macam2 format..flv..mp3..
3gp..mcm2 lagi la..mudah and serba boleh..no wonder la software ni
selalu u all pakai bila tengok vidio kan..u all nak tak software ni bagi
yg belum ada..k?kalau u all nak boleh download je software ni free2
je..ambil kat sini eyh..GOM player..

Saja sy nak bagi GOM player u all nampak gempak..nak x kita tukar
je warna oren tu jadi warna biru..baru lain cket kan GOM player kita
dari orang lain kan..blue2 gitu GOM kita..nak tengok hasil mekap jadi
warna biru jom..


Blue2 kan GOM player ni..ehem2..biar GOM aje blue ok jangan layan blue
dalam GOM sudah ok..enjoy dengan style baru..download la dekat sini eyh..
blue skin GOM player..

p/s : sekarang nak tengok wayang dah macam2 cara..fleksibel boleh tengok
dekat rumah je..so pakai towel pun xrasa segan kan..

22 comments:

hana nabihah said...

macam cool !

aSiMiRa.aSiM said...

hehehe..test la benda die pun ringan je..saje wat lappy kite nampak canggih..=)

dill said...

ala2 windows media player lak

dill.

aSiMiRa.aSiM said...

hehehe..aah die tukar style kak..baru lain dari lain..hehe..

khalidahmacambaguss~O_o said...

ahaks.. style lah. lepas ni nak tgk movie sambil berkembam pun okeh gak.. hehe.. nice info!

aSiMiRa.aSiM said...

hahahaha..semangat giler berkemban..kelakar la..=p hahahaha..hope berguna benda ni..=)

Pure Lily said...

mmg sy fan gomz player ni..hik2

aSiMiRa.aSiM said...

hahaha..snang kan guna gom player..simple pastu sume type file boleh bace..hehe..

saiazuan said...

interface dia da mcm WMP ek..

aSiMiRa.aSiM said...

hahaha..macam sebijik kan..tu la spesel ny..=) baru nampak lain dari lain..

misyamissyou said...

eh..xde pn dlm lappy..best ke?

diana said...

dah ada..
dulu tak de..
masa akak hantar lappy untuk servis kat kedai ambik2 je bawak balik tengok2 ada..

aSiMiRa.aSiM said...

misyamissyou : hehe..yess..da boleh komen kan..haha..ni untuk tgok citer..cam media player..lagi ok dr media player..hehe..

diana : hahaha..tah2 orang kedai layan video kat lappy diana..hahaah..kan..=p

Mohd Nor Quiyyum said...

oren nye lg style.. *ayat sedapkan ati*

cpahniza said...

cool~

ayat last pakai towel smpai tgk muvie kt umh wa stuju..haha!

Nonie said...

tu bkn tapak kaki saye!hahaha

alif haris said...

blue GOM utk tgk blue eh ? ops terlepas .. haha

aSiMiRa.aSiM said...

quiyyum : oren baru la ceria..haha..aku pon suke oren..saje wat plek jadi kan warne lain..=p

cpahniza : hehe..geng pernah ke tgok movie kai towel je..?haha..tapi kat umah nak wat pape xde hal kan..haha..

nonie : akak mane de tapak kaki..akk kan antu gigi..kalau akk antu kaki baru la ade..=p

alif haris : ehem2..cite owg laki..senyap2 sudah..hahaha..

gibegibo said...

warna purple tk dk ? haha

aSiMiRa.aSiM said...

hahaha..semangat nya..memang minat pepel ke..?hehe..

Fontonk said...

dah dwnload daa

aSiMiRa.aSiM said...

hehehe..thanks tau..=)