Saturday, May 07, 2011

Kumbang dan bunga..

Kalau kate kumbang je mule la pempuan berbunga hati
nya..tapi bila kata bunga je mula la berkumbang hati laki
ni..eeh..yeke pe yang sy kate kan ni u all..?pempuan ni
ibarat bunga ayu nya..comel nya..harum nya..tapi laki2
sekarang ramai kene label mat bunge kan..hehe..

Tapi kumbang ape kurang hebat nya..yg hitam manis..
yg bulat kaye..yg bertanduk xpe..janji ade harta..haha..
yg bunga pulak kembang mekar..terbuka dan mudah
berkata2..untung la si bunga..sebab semua header sy
buat hari ni si bunga yg punya..

Kalau kumbang nak pn sy mmg sudi buat kan..adib
ade memohon nanti saya akan buat kan..terime kasih
u all sokong sy..sy memang berbesar hati tengok hasil
tangan sy di atas blog2 u all..sy memang simple dalam
buat header..kalau ade kurang tolong la ketuk sy..=p

U all cube tengok hasil tangan sy..sy mohon maaf sgt
sebab menyepi..itu je cara nak tumpu buat kerje..cube
la tengok si kumbang ni buat header untuk si bunga..


Header untuk yana..


Header untuk jierah..


Header untuk huda..


Header untuk tasha..


Header untuk era..


Header untuk chara..


Header untuk bloq..(blogger kumbang dan bunga)


Header untuk sabrina..


Header untuk miss muffin..

Ape pendapat u all..?bukan pasal bunga2 di atas yeh..
pasal hasil tangan cik kumbang untuk bunga2 ni..harap
ny tuan punya badan berpuas hati..sebab kan 9 header
sy buat..makan mase yg lama..lepas balik mewarna
dengan kanak2 comey sy terus tumpu buat header..

Selepas mempertimbang kan keadaan ekonomi semasa
si kumbang berhasrat untuk membuka tempahan header
dari u all semua..sy menerima apa saja tempahan dan
hanya RM10 je..tapi sy masih sudi berkongsi ilmu sy
dengan u all..jangan risau..harap sahabat dapat tolong
kumbang yg dah berbunga ni membina mase depan..

Nanti sy akan buat satu page untuk tempahan header
dan juga banner..segala pertolongan serta nasihat dari
abg wan semoge tuhan saja yg membalas nya..sila la
komen agar sy dapat membuat sesuatu yang meletup
untuk header u all nanti..=)

Sila la e-mail tempahan header u all pada saya kat
tou_aii21@yahoo.com..kalau u all rasa nak membuat
pembayaran guna topup..u all boleh topup kan RM10
kat no celcom ni..013-6616025..topup la senang kan..
nak no akaon maybank..155050327123..

p/s : masih dalam mood berperang ngan panda si bunga
coki2..ni semut cap kumbang tau..uppsss..lupe..kalau
u all nak bayar ansuran 10 kali pn xde hal..persahabatan
diutamakan..haha..

36 comments:

ferra said...

wahhh cntek lah. jeles i

aSiMiRa.aSiM said...

hahahaha..ferra ni..=) xpe la sentiase terbuka bende ni..kalau ferra nak bitau asim yeh asim sudi tolong..

♥♥LiSsA♥♥ said...

aiseyyy, da kne kan byaran ke? baru nak mintak header free kat asim. kui3.. heheeh
btw, semoga bisnes makin maju lepasni...:)

aSiMiRa.aSiM said...

hahaha..kwn ny pasal leh diskaun..tangguh bayar pn xpe..asim ikhlas mmbantu..lisa pn asim da anggap sahabat baik da..=)

Misz Muffin said...

awww!! comel.. thnx.. :)

adib syazwan said...

wah!terbaik terbaik terbaik!!!!

TiKa LEh said...

cantik2..ingtkn free..bru nk tempah..hehhe

aSiMiRa.aSiM said...

miss muffin : hahaha..bkn simple sgt ke..?=p pape pn asim epy muffin suke..=)

adib : hahaha..macam maharaja lawak plak..athanks tau t ak wat g bagos tok ko..

tika : hahaha..sblom ni asim wat pree je tika..asim harap x beban..xpe tika nak bape kali baya..4 kali baya pn xde hal..hehe..asim still ade ikhlas lagi..=)

cik nurussalwa said...

nice2

aSiMiRa.aSiM said...

hehe..thanks salwa..asim baru baja wat header..ni pn sifu byk tolong..=)

Nonie said...

betul2...perempuan ni mcm bunga y cntik..wangi...
hahahh
xgitu ke asim
???/

ARAYANA said...

cantek! time kaseh asim. suka sgt :)

Qaseh chenta said...

cantik2 la...header yg awak buat tuh....leh bukak bisness dah nie...

Aida Omar said...

cantik lah asim..
aida suka asim buat utk yana dan tasha nampak sangat kemas..
tapi header yang lain pun tak kurang hebatnya juga..
good luck asim..

Jierah dongsaeng said...

wow. pandai lah asim buat. makseh ^^ nanti jierah guna eh :)

wan_cikgumuzik said...

Perfek..!!! Full Mark..!!

E-ra paSha said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
lawaaaaaaaaaaanyeeeeeeeeeeeeeeeee..sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
thnkz99!!!

E-ra paSha said...

asim: tgk ni k..tQ

http://akulahe-rapasha.blogspot.com/2011/05/header-baru-lagi.html

sabrina sahlan said...

thanks . comel sangat . :)

i am S!L4H.. said...

cantikkk rrrr header dieeeee..
bombastic. haksss

anamizu said...

yg pink cantek2!!!!
sukenye pinky tu smue!!!
nak jugak buleh??hihi

Izan Ishak said...

cool lah sume header yg asim buat tu...

kalau kak izan dah ready nak header boleh email bila2 masa kan?

dill said...

cantiknye header. semua cun2

wah! dah nak buat perniagaan ya? bagus!

dill.

aSiMiRa.aSiM said...

kak nonie : hahaha..mmg pn..laki pun wangi gak ke..carik la kumbang cap bunge mesti wangi..haha..

arayana : sowie tau kalau lari dari konsep yg yana nak..hehe..thanks yana..=)

qaseh : hahaha..ade ilmu cket je..asim x la mahir sgt..nak wat bisnes ni pun sambilan..yg penting nak carik kwn dulu..=)

aida : hehehe..akk nak header comel2 pn asim leh buat kan..nak spuluh kali baya pn sy xde hal..akk ny pasal..hehe..

jiera : hahaha..asim wat simple2 je..tuka tulisan je..gamba pakai gamba lame jiera..=p hehehe..

abg wan : thanks atas nasihat n tunjuk aja..=) sy akn slalu skong abg..hehe..

era : besny..era suke header asim wat..haha..thanks tau promote..sahabat terbaik la era ni..hehe..

sabrina : hehe..bagos la awk suke..tande trime kasih bab ikut blog sy ni..=)

silah : hahaha..kalau silah nak asim xde hal tau..haha..kite kan sume sahabat..

anamizu : eeh..mesti la boleh..sy sudi wat kan header tok sape2 je..hehe..janji kite kwn..

izan : ok kak..t akk email je sy buat kan..kot akk nak snang email ag slase atau jumaat..t cpat leh siap..hehe..

kak dill : same hebat macam header sy wat tok akk tu..hehe..time kaseh sokong sy..=)

nina moleyy said...

untuk adik taknak bg free ? haha xD
tade la..adik gurau2 je..hehe =P

Fathiah Hamim said...

thank yousss so muchhh :)

i am S!L4H.. said...

hee. x pe la utk sekarang. asim msti busy byk tempahan. hikhik

aSiMiRa.aSiM said...

nina : hahaha..tok adk abg bagi spesel..sploh kali baya..sbulan singgit..hahaha..=p abg xpandang wet..abg nak tgok owg epy tu je..hehe..

fathiah : hehe..hope awk suke ngan header tu..ade yg suke ngan header awk..=)

silah : hahaha..mane de la xde tempahan pn..haha..asim wat sambil2 je..janji pat epy kan kwn kan..hehe..

~syue~ said...

woahh..nak header free! bole dak ? hehehe

plish3... :D

ke, kena bayar gak rm10? hk hik ^^..

cik kumbang said...

waaa...creativenya....suma cantik2...
bole la berguru nnt...wink3~

aSiMiRa.aSiM said...

syue : hahaha..mesti la bleh..=p kang xbayar owg kate tak adil..tok syue sbulan singgit ok..?=p hahaha..

cik kumbang : mesti la boleh..asim sedie membantu..dalam blog xboleh kedekut..janji semue epy..=)

ஐalwaniღzulhilmanஐ said...
This comment has been removed by the author.
nina moleyy said...

hehe..special la sgt :P hehe ^^ :D

aSiMiRa.aSiM said...

hahaha..nina ni..abg xkesah tlong wat kan header..=) janji pat header yg kite puas hati tgok kan..hehe..

nina moleyy said...

haha..adik gurau je la..hehe.,.wekk! :P

nina moleyy said...

haha..adik main2 je la abg..chill la ^_^. haha :P