Saturday, May 14, 2011

Ni bukan sempoi ni SEMPUT..


Entry ni khas untuk cik blogspot sebab kalau entry ni hilang pun
tak kan rasa terkilan sebab dah berjaya luah kan perasaan..

Kalau sekejap je xpe cik blogspot..ni dah la lama mantainance
dia..budak2 semua da merungut..boleh kata hari ni semua rasa
moody..mane la tak nya..masa datang hantu nak blogging tiba2
xboleh sign in..alaah..xleh sign in je..hal kecik..tapi u all rasa pe
kalau entry skali ngan komen2 u all hilang..kan dah sama tahap
macam kena tibai selipar..

Baru je saya buat cite pasal sempoi xdapat masuk blog..sekali
tengok entry hilang..whoaa..ni bukan sempoi ni SEMPUT cik
blogspot..eeh..idea bukan nya kita boleh dapat macam kita beli
coki2 je..dah la penat menaip..xdapat masok blog..dah tu pulak
hilang entry..pergghh..pakej lengkap cik blogspot bagi..

U all cuba ingat macam mana penat u all dapat kan ilham u all..
meng'google' dah la lama..nak tunggu idea datang dah la xtentu
masa dia..ada yg time dalam bilik air datang ilham..ada yg kene
berangan dalam kelas nak datang kan idea..itu tak kira jelajah
ke blog lain untuk curik2 ilham..haha..

Saya dah bersepakat mahu menembak cik blogspot bila dah ok
ni..jom kita tengok tajuk2 hebat penembak cik blogspot sebab
dah geram walaupun cik blogspot hanya menjalankan tugas dia
je..

1. Marah Dengan Blogspot (@_@)
2. wooii blogger!
3. habis semua komen
4. aaarghhh entry aku hilang
5. alamak! kenapa semua hilang?

Kalau masa xpat masok geram je kan dalam hati kata nak tulis
entry..tapi bila da masok..dah xde idea nak post ape..haha..

p/s : tengok dah elok dah..tapi komen xmuncul2 pun..eeh ada
ke yg komen entry sy..?

14 comments:

Ct Aja said...

hi3...sbr2, akk py pon ilang komen2..hi3

CikYana(",) said...

hanginnnnnnnn ni
sume komen kt latest entry yana ilang

adwafarahin said...

2 entry pain hilang skali ngan komen2
grr! geram gila huh!

~mcZura~ said...

alhamdulillah la entry ttp ada wlupun komen hlg kan asim..huhuh..

xde la separah entry hilng...
boleh mengamuk bagai..
hehhehe..~

aSiMiRa.aSiM said...

ct aja : hahaha..klaka la blogspot ni..seb baek komen sy xbyk..hahaha..ilang pn ok g..=p

yana : sambung hangin yana..haaaaanngggiinn..hahaha..rilek la..t asim komen byk2 kat entry yana..haha..

pain : wuuuiiissshh..2 entry ilang..mantap..pakej lengkap pain dapat..hahaha..saba je la..

zura : hahaha..dalam hati tuhan je tau..da mencrut2 da narny..hahaha..

Lalalilillulu said...

rilex....hehe...

aSiMiRa.aSiM said...

hahahaha..xde hal..tuan blog sempoi..xsemput lagi pn..haha..

Miss Shikio said...

komen jue yg banyak ilang

hahhaha~ sabo je lah

aSiMiRa.aSiM said...

hahahaha..da la jue ni kaki komen..masak la jue..cpat tembak blogspot..t asim komen..hahaha..=p

Scya Lollita said...

bole x kalo nak lempang laju2 incek blogger ni hahaha . seb bek boleh cari balek entri2 y hilang -.-

aSiMiRa.aSiM said...

hahaha..ok la da pat carik entry yg ilang..komen yg ilang tu nak wat camne..?=p seb baik tgok td da otomatik ade balik..haha..

dill said...

sume orang bengang. hehe

dill.

SpEak But No vOiCe said...

tu rrr
grrrr !!

memg komen r yg byk hilang ..
hampeh la blogspot ni kan..!!

hasihhh....naseb baek benda free jer...
lau x...nk marah gak ,,,
huhu
=)

aSiMiRa.aSiM said...

dill : hahaha..tapi kan kak bile da dapat sign in da xd idea nak tulis..haha..=p

speak but no voice : hahaha..kalo berbayar mesti geram punyer la..sabo je la kan..ramai ajak bako aje blogspot smalam..hahaha..