Friday, May 13, 2011

Tak dapat masuk..?sempoi..


Mesti jadi satu fenomina punya hari ni..mana x nya..dah semua
blog xdapat pun log in..tiba2 je kan..xpayah sy cerita lebih pun..
macam semua blog mesti cerita pasal benda ni punya..kan kita
semua da jadi kaki blogger..sekali xdpt masuk mesti rasa gian
punya..haha..

U all perasan tak dan cuba bayang kan betapa semangat nya
u all blogging selama ni..kita semua sama je kan..lagi2 kalau
kita baru je tulis entry baru..

1. Bangun2 pagi on lappy tengok komen baru..
2. Sebelum pergi kerja mesti balas jejak biar la xsarapan pun..
3. Tengah kerja curik2 on blog untuk balas jejak..
4. Bos keluar..kalau boleh nak blogging pakai lappy bilik bos..
5. Balik dari kerja atau sekolah xtukar baju ngadap lappy dulu..
6. Time cuti blogging sampai malam xsedar belum mandi lagi..
7. Background bertukar ganti xnak bagi orang bosan singgah..
8. Time xboleh masok blog macam tadi tetap semangat cuba
    berpuluh kali walaupun tetap sama je jawapan dia..
    (..saya buat camni gak tadi..)


Blogspot tadi saja je bagi kite peluang relax tahan jari kita dari
asek dekat lappy je..bersyukur la walau dalam hati geram xdapat
on blog..hahaha..bak kata fida..dah sabar tahap mahadewa dah
tension xboleh masok blog tadi..=p sempoi..

p/s : bia la jadi hantu blogging janji happy..jangan pulak jadi hantu
sampai xmandi sebab blogging..sy pun same..?ehh..mana ada..=p

18 comments:

dayfeda hassan said...

haha..mmg sempoi abis la..tp td xsmpi 5 mnt off ok blek dh..dia tkot feda ngamok tahap membunoh plak kot..hahaha^_^

nasri said...

hahaha.. dia suruh smua blogger relax jap.. seb baik wordpress xde pape..haha..

aSiMiRa.aSiM said...

hahaha..tu la asim pelik gak xpat masok..seb baik pat gosip2 g tadi..wahaha..jgn membunoh..jadi hantu je..haha..

aSiMiRa.aSiM said...

hahahaha..syok la ko eyh..ni nak kne buat dedue ni..hahaha..reti ke..?=p xpe la skali skale rilek..jgn slalu sudah..

~mcZura~ said...

alahai..ingt zura sorng jer jdik cmtuh..cuak giler kot tadi..aisehhh..bukn stkt blog xleh msuk..terus shutdown lppy sbb frust..hihihi.^_^

dill said...

asim busuk tak mandi. haha!

dill.

FaTinFiRDaUs said...

dia bagi rehat la tu.. huhu

adib syazwan said...

aku pon kene gak tadi mase tengah hari...mental gak la aku sbb aku nak post entry baru mase 2...nasib baik la aku da save...kalo x?pergh!menyirap!hehehe

CikYana(",) said...

ptg td blog xdpt masuk
skrg line pulak wat hal

mmg menyirap dh darah ni
menguji tahap kesabaranku

aSiMiRa.aSiM said...

zura : hahaha..dasat ny zura kalo nga marah..wow..mesti garang kwn asim yg sowg ni..=p hahaha..

kak dill : eehh..sy xkate pun sy xmandi..ha..akk yg xmandi ni kan..kate asim plak..hahaha..=p

fatin : tu la kan xpernah nak rehat..asek kat blogging je..hehehe..bagos blogspot ni bagi pengguna dia rehat..hehe..

adib : adussshh..dah la ko bemasaalah..dtg lak masalah baru..kalo xsave tadi aku ucap kan slamat hari malang kat ko..haha..

yana : yesss..ksabaran tahap mahadewa..haha..plan2 yana..jgn la marah2 sgt tau..

Miss Shikio said...

perrgghhh! x heran pon kalau semut x mndi, semut kan pelupa hahah~

aSiMiRa.aSiM said...

hahahaha..die da dtg da..adoii..mencari keruh nampak..=p eeh..pelupe xbermakne busuk k..semut ni sentiase wangi tau..semut mane ade idong tu bau wangi je..eeh..?semut da mandi blom ag ni..lupe..hahaha..

adwafarahin said...

cuak jugak tgk blog td x ley access
huhu

misyamissyou said...

haha..xpon..cube 2 kali je..xboleh ye sudah..hehee

Arpiiz said...

tadi test bukak tak mau, lepas tu bukak blog lain, still tak mau.. last2 pergi tidur..hehe

Abd Karim MJ said...

Assalam...

Masa untuk bertukar ke self hosting domain !

Syahirah Suhaili said...

haha..kantoi je asim berblogging sampai xingat mandi..ehehe

aSiMiRa.aSiM said...

mj : hahaha..bende2 tu yg asim xreti tu..tau gune yg pree je..hahaha..=p

syahirah : eeh..yeke xmandi..sabtu ahad je la..eeh..da kantoi..hahaha..