Tuesday, May 17, 2011

Tukar url tak ape kan..?

Maaf u all menyepi dari petang sampai malam..sebab ada sesuatu yg
sy nak buat..rasa ny tajuk tu dah beritahu u all apa sy nak buat kan..
ingat nak buat malam ni..tapi..mungin esok lusa kot sebab nak kene
maklum dekat u all kan..nanti tercarik2..bukan ape..ramai kan yang
nak header percuma..sy pun epy dapat buat header u all..

Sebab kan sibuk sy mintak maaf header u all sy xbuat lagi..nak urus
kan diri baru dapat bg terbaik untuk u all..maaf kan sy tau..=) yeh..
thanks atas sokongan u all..so sempena esok genap 2bulan blogging
sy mahu ubah penampilan cket..haha..xla u all bosan datang blog ni
kan..


Ni mungkin akan jadi header rasmi sy..ok ke..?haha..sy akan setia
buat sesuatu special tok u all..menghargai dihargai letak belakang..
kita buat baik kite pat yg baik kan..ni je cara sy pat balas segala
sokongan u all dari dulu sampai la hari ni..opss..ade banner jugak..



Photobucket


Lebih kurang je..?haha..xkretif pun sy ni..hope boleh komen2 sebab
nanti kalau da ok buat banner boleh gak buat kan untuk u all..mesti
punya..ni la nama nyer xde kerja carik kerja kan..persahabatan sy
utama kan..kite semua geng kan..dialu2 kan datang ke blog ni..

Esok rasa nya sy xpakai m3nyou.blogspot lagi..lepas ni sy tukar jadi
miniexpress.blogspot..kenape kai acik blogspot..?dah tu je yg free..
cube angkat tgn siapa yg xsuke barang free..?tipu la kalau ade kan..
kalau ada yg mencari xjumpe tu maksud dia sy dah tukar la tu..pliss
bagitau kwn sy dah tukar nanti kalau diorang carik sy eyh..thanks..=)

p/s : masih xtahu keburukan tukar ni..siapa yg ada pengalaman sila
ketuk2 sy ok..

16 comments:

dill said...

mcm jambu je adik akak ni. hihi

dill.

aSiMiRa.aSiM said...

arrrrrr..no komen..ade ke pulak kate jambu..malu lak aii..hahaha..akaaaaaaakk!! =p

CikYana(",) said...

ok je asim tukar url
nnt yana masukkan dlm bloglist

hihihi

aSiMiRa.aSiM said...

hahaha..tapi bia sehari bitau dowg dlu t snang carik..g pn name blog asim url baru tu..yana thanks..=)

Arpiiz said...

err, tukar url tu, tak sama ke dengan tukar blog..??

Qaseh chenta said...

nk kena add balik la ke nie ek??,bloglist memang kena masuk len gak ek...hahaha...xtau la plak...

aSiMiRa.aSiM said...

arpiizz : hehe..xla..tukar url tu tukar yg kat atas tu je..kalau tukar blog nak kne wat balik..=)

qaseh : hahaha..rase ny pasal bloglist tu asim xtau la..test dulu kot xleh t taip name tajok blog asim je..=)

Lalalilillulu said...

wow...url baru...header baru...awek??haha..juz joke...

Hurun Akita @ Ciktika said...

xde org x suka benda free...hehe...de lg banner free? ^_~

menarik.tertarik said...

jambu..hehe

Muhammad Burn said...

waa, terer tu. edit guna apa...

SpEak But No vOiCe said...

bijaknye sal2 blog nie...
good 4 u...

sayer gak yg xpndai
=(

aSiMiRa.aSiM said...

lalalililulu : hahaha..nak tukar awek baru..giler la..hehe..kene ketuk nanti naye je..=p

ciktika : haha..mmg suke bende pree..so asim sntiase bg bende pree..hehe..mesti la ade tika..=)

mernarik tertarik : yess..jambu..muke kiut hati legend..hahaha..ade2 je..

muhammad burn : kai potoshop je..xhebat pn lg..reti wat simple2 je..hehe..

speak but no voice : hahaha..xpe la awk..xde hal..kite sume sahabat..nak tau pape tye je ok..=)

dayfeda hassan said...

wah dia..tkr url skali ngan header ek..sng la feda nk g blog dia lps nie..hehehehe^_^

aSiMiRa.aSiM said...

hahaha..tu la pasal asim tukar..kalo owg lupe xpat masok pn tros tekan name blog asim kat google je kan snang..=)

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

amboi..sampai lupa kat akk erk?? i yang nak mintak header lagi satu nie.....heheh yang romantiks nyer eh...guna pic yang sama....