Saturday, May 14, 2011

Express la sangat..

Saya sebenar nya terfikir-fikir pasal tajuk blog sy..mini express..
u all ada pendapat x pasal makna mini express tu..ape yg mini..
ape yg express..nak kate badan mini berat da 60++..nak kata
buat kerja express..u all tengok dari petang dah malam buta ni
baru siap buat header..itu nak panggil express..?

Dulu jujur la nak story dengan u all..xsengaja pun buat blog..nak
fikir tajuk blog punya la lama..(..semua benda buat mana pernah
yg sekejap ny..)las2 mini express yg terlintas dlmfikiran yg blur2
masa tu..pernah tau sy terbaca kalau nak mudah kan blogger dtg
blog kita guna url tajuk blog kita..

cth : mini express = miniexpress.cikblogspot.com..

Maka atas kesedaran itu mungkin sy akan tukar url blog sy..bagi
memudah kan u all kan..sekarang guna m3nyou.blogspot sampai
nak sebut pun susah..tu nak tukar..ha..jom tengok header simply
as u wish yg sy buat kan utk u all..


Header queen cobra..(..ganas nama dia..)


Header adramycian..


Header zura..


Header nurma..


Header cik putih..(..dia suruh  buat simple..)

Masih dalm prose belajar..sila la bantu sy tingkat kan kualiti
header FREE ni..=) dulu masa buka tempahan senyap je kan..
ni merajuk tukar jadi free balik tapi ikut giliran la..esok sy free
lagi so boleh wat header..thanks atas sokongan u all..

p/s : belum tukar url lagi..rasa nya 18may alang2 genap 2bulan
blogging..nak yg simple ingat mini express ok..=)

19 comments:

Amanina Nasuha said...

asim...sorry erk..bkan adramycian..tp adramycien...

dayfeda hassan said...

asim..url feda un gne name feda..^_^

dill said...

si budak ni, tak tdo lagi? godek2 header rupenye. hihi

dill.

~mcZura~ said...

asim..cantik..:) thanks taw...
xtaw nk ckp pe..segan actually dpt yg free..humm...^_^

Onitsuka_hana said...

mmg free ek..np free?hehehe

aSiMiRa.aSiM said...

amanina : adoooii..asim ni cuai la..kan da silap name..hehe..maaf2..xsengaje..

fida : aah tau senang je nak g kat blog fida..tu asim nak tukar tu tapi nanti la..hehe..

kak dill : hahaha..aah saje wat2 header..xpasan da malam..=p

zura : hahaha..wat2 la xtau je..hehe..aim xksah wat free..janji sahabat sampai bile2 ok..=)

hana : hahaha..aah free je..sebab..?sebab sy suke bende free..so sy bagi la yg free kat sahabat..haha..

misyamissyou said...

santek! jeles jap sbb xreti wat semua tu..huhuu

aSiMiRa.aSiM said...

hahaha..kot x reti jgn malu2 tye..asim sedia mmbantu..kot tgn berseni pe salah ny cube..kite kan sahabat..=)

Dieyana Stailista said...

bole tolong buat untuk sy gak ker..?? ngeee...

aSiMiRa.aSiM said...

hahaha..mesti la..dialu2 kan..tapi jom bersahabat..=)

Amzar Syazani said...

Wahh !!! Nak jugak header ! header sy dah r x cantek ..

aSiMiRa.aSiM said...

hahaha..xde hal la amzar..hantar ke email je..pandai2 la sy wat..hehe..tapi mase pree je la..=)

Syat0za Zai said...

nak gak header! :P semua pompuan, biarlah saya org first lelaki..ekekekke *gurau

aSiMiRa.aSiM said...

hahahaha..tau xpe..sume laki je..pempuan pramah tu dapat..jom jadi pramah gak..hahaha..

ERYN ~ GADIS CINTA said...

Abg adek nye xsiapp ?

Fadzzureen ♥♥ said...

Abang adek nye mane ??

aSiMiRa.aSiM said...

fadzzureen : abg da agak da..abg rase byk je header abg kne buat..tapi xtau sape punye..ish..maaf..bagi gambar ke email ke senang abg igt..abg ni plupe adk..maaf..

FaTinFiRDaUs said...

pandainye dy wat header.. agak2 kte blh dpt x?? hehee

aSiMiRa.aSiM said...

hehe..fatin ni..asim wat header simple je..eeh..mesti la boleh dapat fatin..=) bg email t asim wat kan..