Sunday, May 15, 2011

Dapat ke..?

Mesti u all semua pernah cakap ayat di atas kan..dapat ke kereta
idaman kita..?dapat ke kita capai impian kita..?eeh impian tu apa..?
(..waaahh melampau la pulak..)..sy ada target blogging ni..sempena
dengan 18 mei ni sy ingat nak mendapat follower sy yg ke 1000..
u all rasa sy boleh dapat ke..?

18 mei ni genap 2 bulan sy berblogging..kdg2 ade jugak yg tanya
kat sy macam mane boleh kumpul ramai follower..mungkin nasib sy
ok kot sebab u all perasan x sekarang ni zaman kegemilangan blog
sebab ramai sgt blogger aktif sekarang ni..ke sebelum ni pun ramai
jugak u all..?

Bagi sy kita kene jadi mesra alam kot..sebab semua blogger mmg
baik kan u all..komen kekurangan kita..sy rasa sy pun pernah buat
salah dalam blog ni..tersilap kata..lepas tu ade yg tag sy jujur saya
ni xpernah pun join diorang..bukan sombong..sy xberkesempatan
pun..maaf ikhlas dari sy..thanks tag mini express yg mentah lg ni..

Saya akan sokong blogger2 baru n thanks kpd sifu sy abg wan..dia
yg angkat sy naik dalam dunia blog ni..jarang kan kita jumpe blog
yg dapat cecah 1000..sebab tu la sy pandang special sikit nombor
1000 tu..setiap sorang follower sgt bermakna sebenarnya..thanks
atas sokongan u all n sy akan bg yg terbaik dalam khidmat sy..


Header untuk dieyana..


Header untuk diela..

Mungkin sy akan bagi award untuk follower ke 1000 rasanya..aah
la..untuk pengetahuan u all..sy xpernah follow blog sy sendiri..haha..
sebab ape..?haha..sy pun tak tau kenape..=p

p/s : esok hari guru..mesti ramai dapat hadiah..sy pun nak jugak la..
tapi..dapat ke..?hehe..

32 comments:

dill said...

asim, sempat lagi ek? hihi

dill.

Syahirah Suhaili said...

wah!! asim..adiela suka sangat2!! hehe..tengkiu asim.. :D

aSiMiRa.aSiM said...

kak dill : hahahaha..due je wat snang la..mood pon ok..kalo x ok due header pn xsiap2 sehari..haha..

diela : hahaha..yess..bejaye wat diela suke..=) slamat bsahabat..hehe..

Otakku Otaku said...

aku da 2 taun br 100 kot. xrajin bw tu le jdnye. haha

aSiMiRa.aSiM said...

hahaha..tapi skang ramai yg bw kan..xde hal la..follower yg paling bes bile stie ikot kite kan..=)

laskar pelangi said...

auwwwwwwwwwwwwwwwwww!!

bestnyewww kalau dapat header baru kan =)

Miss Shikio said...

jue dah dekat setahun kot, tp folower cm ciput

muahahah~

ehem2..bg lah award kat geng2 sendri hahahah~

nak bg adiah kat semut, tp fedex mintak cuti ecok hahaha~ harap maaf yah cikgu asam.. eh2..cikgu asim :p

aSiMiRa.aSiM said...

laskar pelangi : hahahaha..mesti la syok..nak la tu..=p hehe..sy wat header simple je..tapi pree..haha..

panda : hahaha..xpe la cput2 pn panda tetap tkenal..whoaaa..bagi nak bagi awrd jugak panda kate fedex cuti semut nak wat camne..hahaha..=p

panda nak banner..?=p

Dieyana Stailista said...

ngee... awak... cutenya.. thanks ya. suka ar,,!!! sweet ja...

G3-lina said...

cutenyer~

Pyka Rahmat said...

ooooookay latu.

aSiMiRa.aSiM said...

dieyana : hahaha..sy pon suke tgok..tuan punyer header yg cute tu yg jadi..haha..njoy..=)

g3 lina : hehe..sy wat simple je..janji sahabat..hehe..thanks awk..

pyka : thanks tau..akan wat g baik lg nanti..=)

Dieyana Stailista said...

asim yg wat jadi cute cam tue..ngee... suke sgt.! thanks again.. :)

aSiMiRa.aSiM said...

hahahaha..jgn puji lbeh..malu..hahaha..thanks tau swuh asim wat..asim pn suke tgok header tu..=)

Nini Hartini said...

follower baru.,

Selamat hari guru. kamu ni cikgu ke?

NasZ said...

good luck..huhu..

SEGMEN "JOM KONGSI PENGALAMAN SERAM"

aSiMiRa.aSiM said...

hartini : hehe..thanks follow blog sy..=) slamat bkenalan..err..aah ckg yg macam ank murid..haha..xlayak panggil ckg pon..=p

nasz : thanks komen cni..slamat mnjadi sahabat..=)

dayfeda hassan said...

asimmm...
EPI TCHERS DAY...
hahaha..xtau nk komen pe dh..hehehehe^_^

*org 1st kot komen??haha*

aSiMiRa.aSiM said...

hahahaha..fida ni..tu tok entry sok la..tunggu asim wat entry..hahaha..thanks..fida pes komen pasal epi tecer day..bes pat kazen cam fida..=)

dayfeda hassan said...

haha..feda nk jd org 1st wish kt asim..br bez an..haha..sena nye nk jd yg last wish..tp xtau plak bile nk wish nye..so nye nk jd org 1st..br bez sket..hahahah

FaTinFiRDaUs said...

kejap je dh ramai followers ye.. tahniah2.. :)

CIK FERRA AWW said...

SMOGA CEPAT DPAT YG KE1000 TU

Dieyana Stailista said...

Slmt ari guru cikgu aSim.. *skema ja ayat aku* hehe..

aSiMiRa.aSiM said...

fida : hahahaha..nak watpe jadi yg las..kot nak jd yg las mnggu pan baru wish..=p hahaha..fida ni ade2 je..hehe..

fatin : lahamdulillah..=) untung ade yg ngekor sy..baru la semangat nak on blog kan..hehe..

ferra : thanks tau support..sy akan skong awak balik eyh..hehe..

dieyana : hahaha..cakap dengan cikgu mesti kene sekema..waahh tlebih sekema plak asim..hahaha..thanks..=)

fAtIn aDawiaH bInTi kHaIrUdiN.. said...

assalam..nice blog & nice header..it is real for free?? kalo ye ana mau jugak pless...so cntek lah..da try buat tp xjd....huhuhu anyway..nice to follow ur blog im 1002 =)))

Murny Umairah said...

seronok pulak rasa dapat jadi follower ke 1000..hehe..kebetulan rasa nak follow time 2..

aSiMiRa.aSiM said...

fatin : hahaha..aah semue ny free..kalau awk nak email kan kat sy gamba..sy wat sesimple n kretif mungkin..slamat bsahabat..=)

murny : hahaha..bagos la..tahniah tau..so asim nak wat ssuatu tok murny jap lg..=)

Hurun Akita @ Ciktika said...

SWEET R OWNER NEH.... =)

aSiMiRa.aSiM said...

hahahaha..sweet kat mana tu tika..=p bese2 je la..hehe..

Dieyana Stailista said...

cikgu asIm sahabat sejati... ngee.. :)

aSiMiRa.aSiM said...

hahahaha..thanks tau yana..=) asim suke besahabat ngan yana..=) tapi jn pggil asim ckg..sgan..=p

fAtIn aDawiaH bInTi kHaIrUdiN.. said...

email awk ape ek??hihi slmat bsahabat jugak =))